Ολυμπιακός κατά Σαββίδη, Αλαφούζου, ΣΚΑΙ, ΟΤΕ

Σκληρή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό μετά τα γεγονότα της Τούμπας
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, καταγγέλλοντας την απαράδεκτη ατμόσφαιρα και στρεφόμενη εναντίον όλων όσοι κάνουν λόγο για εξυγίναση του ποδοσφαίρου.
Ο Ολυμπιακός αναφέρει στην ανακοίνωση τους Γιάννη Αλαφούζο, Ιβάν Σαββίδη αλλά και ΣΚΑΙ, ΟΤΕ, ΕΠΟ, Μάνταλο, αστυνομικούς και εισαγγελείς, ενώ τονίζει ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια με επενδύσεις υπέρ του συλλόγου και του ποδοσφαίρου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Σήμερα είδαμε όλοι πώς ονειρεύονται το ποδόσφαιρο οι ¨εξυγιαντές¨ του.
Θέλουν το ποδόσφαιρο των ψαριών, των μπανανών, του ξύλου, της αλητείας των μπράβων, των ρατσιστικών συμπεριφορών, των αστυνομικών που αντί να προστατεύουν, έδερναν τους παίκτες μας, των παρατηρητών που έκλειναν τα μάτια τους, των εισαγγελέων που αδιαφορούσαν προκλητικά μπροστά σε αισχρές και έκνομες συμπεριφορές, της ¨έντιμης¨ διαιτησίας του κ. Μάνταλου και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο πιο διεστραμμένος νους.
Σήμερα, παρακολουθήσαμε το ποδόσφαιρο που οραματίζονταν αυτοί που ντρέπονταν και αηδίαζαν όλο τον χρόνο. Συγχαρητήρια.
Αφιερώνουμε αυτή τη παρωδία, στους κυρίους της ΕΠΟ, στον κύριο Σαββίδη, τον κύριο Αλαφούζο, τον ΣΚΑΙ, τους προκλητικούς σχολιαστές του ΟΤΕ ΤV που ¨διαφήμιζαν¨ την αλητεία και τα έκτροπα και τους λοιπούς ¨αντικειμενικούς¨ δημοσιογράφους που βιάζουν το ποδόσφαιρο καθημερινά.
Απέναντι στο σημερινό σκηνικό της ντροπής, η απάντηση είναι μία και μόνη. Σας αφήνουμε στην μιζέρια σας.
Εμείς, όχι μόνο θα συνεχίσουμε να επενδύουμε ακόμη περισσότερα στην μεγάλη μας αγάπη, τον Ολυμπιακό μας , αλλά με τους παίκτες και τον κόσμο μας, θα σταθούμε απέναντι σε αυτούς που επιχειρούν τον εξευτελισμό του ποδοσφαίρου κερδίζοντας και αυτή την μάχη.
ΥΓ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, που σ’ αυτή την ζούγκλα έδειξαν πόσο επαγγελματίες και παλικάρια είναι.»

Σχετικά άρθρα