«Ήταν ζούγκλα, δεν θα ξανασυμβεί ποτέ αυτό»

17 Απριλίου 2014

Απόλυτη στήριξη Μαρινάκη στην ομάδα του και μάλιστα εμπράκτως με την παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. 

Ο κ. Μαρινάκης είπε στους παίκτες ότι δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι σε συνθήκες ζούγκλας, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα κι ότι ο Ολυμπιακός θα γίνει ακόμη πιο δυνατός.

«Για μένα, όλη η χρονιά είναι πετυχημένη. Αυτό που συνέβη απόψε είναι πολύ κακό, Μας πάει 100 χρόνια πίσω. Είμαστε όμως Ολυμπιακός και μας αξίζουν αυτά που έχουμε επιτύχει. Είμαστε ισχυροί και ενωμένοι.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Μπορείτε να ξεκουραστείτε τώρα. Η χρονιά ήταν επιτυχημένη και κανείς δεν μπορεί να περιμένει από εσάς να είστε καλύτεροι σε συνθήκες ζούγκλας. Γιατί αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ήταν ζούγκλα. Είστε επαγγελματίες όμως θέλω να πω συγγνώμη για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δεχθήκατε. Και αυτό γιατί τα σπορ είναι υπεράνω από αυτά.

Να ξέρετε πως ο Ολυμπιακός είναι ψηλά, πως τίποτα δε μπορεί να μας ακουμπήσει και πως αυτό μπορεί μόνο να μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό επίσης που συνέβη θα πρέπει να μείνει εδώ γιατί είναι πολύ κακό και για την χώρα. Για άλλη μία φορά σας συγχαίρω και εύχομαι να ξεκουραστείτε για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για την επόμενη σεζόν».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ