Μπέιλ: Το σπριντ της ζωής του! (video)

To γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ ήταν το κερασάκι στην τούρτα του ενυπωσιακού σε εξέλιξη τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μπαρσελόνα.

Μία κούρσα που πραγματοποιήθηκε στο 84ο λεπτό του αγώνα, δηλαδή προς το τέλος του αγώνα, με τον Ουαλό να έχει τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα να τρέξει τα 60 μέτρα σε μόλις 7,2 δευτερόλεπτα.

Και μάλιστα δεχόμενος την ασφυκτική πίεση του Μπάρτρα, ο οποίος προσπάθησε όσο μπορούσε να τον εκτροχιάσει αλλά στο τέλος ένιωσε εκείνος ένα μικρό “τσίμπημα” στον τετρακέφαλό του, κατάφερε να φτάσει μπροστά από τον Πίντο και να τον νικήσει.

Μπορεί να το έχουμε ξαναδεί αυτό από τον Μπέιλ είτε με τη Σαουθάμπτον, είτε με την Τότεναμ, είτε με την Ουαλία. Αλλά αυτό με τη φανέλα της Ρεάλ είναι ό,τι ακριβώς ονειρευόταν από τον Γκάρεθ ο Φλορεντίνο Πέρεθ όταν κατέθετε 100 εκ. στο λογαριασμό των Σπιρουνιών.

Το συνηθίζει άλλωστε όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσιάζει για διάφορους λόγους από την ενδεκάδα να παίρνει εκείνος τα ηνία. Έστω και ασυνείδητα. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει τα μισά από τα 14 γκολ του, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να βρίσκεται στην κερκίδα.

Μπορεί να είναι ένας από τους αρκετούς ποδοσφαιριστές που δε θα έχουν την τύχη να αγωνιστούν ποτέ σε τελική φάση Μουντιάλ, (βλ. Γκιγκς), όμως μπορεί να πετύχει ακόμα ένα winner στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπάγερν. Με ή χωρίς τον Ρονάλντο.

Σχετικά άρθρα