Μίνι-φεστιβάλ μουσικής ανήμερα του Πάσχα!

17 Απριλίου 2014

Μια εναλλακτική εκδήλωση πραγματοποιείται την Κυριακή 20/4 στο «Βoiler» με solo acts από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με μουσικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με το line up του να αποτελείται απόκλειστικά από solo acts, τo φεστιβάλ Melter το οποίο διοργανώνεται από το δισκοπωλείο Vinyl Microstore και το underground label Phase! επιστρέφει στις 20/4 (ανήμερα του Πάσχα! ) στο «Βoiler» με τέσσερις καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην φετινή του δεύτερη διοργάνωση φιλοξενεί τον εικονιζόμενο Elg (Γάλλος ιδιοσυγκρασιακός δημιουργός ο οποίος εφαρμόζει τις αρχές τις musique concrete πάνω σε μια δικής του κοπής avant pop τραγοδοποιία ), τον Fusiller (Γάλλος πειραματιστής με αφετηρία την avant garde ηλεκτρονική μουσική της πατρίδας του ), τον Κωστή Δρυγιαννάκη (έναν από τους πιο ευρηματικούς -και λιγότερο δογματικούς- δημιουργούς ηλεκτροακουστικής μουσικής της χώρας μας ) και τον Sister Overdrive (το προσωπικό project του Γιάννη Κοτσώνη στο οποίο ενσωματώνονται ακουστικές και ηλεκτρονικές πηγές, field recordings καθώς και αυτοσχεδιαστικά στοιχεία). 

Σημειωτέον ότι η είσοδος στο φεστιβάλ Melter εξασφαλίζεται αποκλειστικά με donations (€ 5, 10 ) τα οποία μπορείτε να προσφέρετε μέσω paypal στο info@vinylmicrostore.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για το MELTER στο themelter.wordpress.com καθώς και στις διευθύνσεις info@vinylmicrostore.gr, phasemag@yahoo.com

Tηλ.: 2103614544


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ