Κάρι: «Ελπίζουμε στη νίκη»

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την δεύτερη μάχη του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (18/04) και οι Ραμέλ Κάρι και Γιόνας Ματσιούλις έδωσαν το σύνθημα της νίκης και της ισοφάρισης της σειράς σε 1-1.
 «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και οι δύο ομάδες πρέπει να είναι έτοιμες για μάχη. Ελπίζω να νικήσουμε. Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο εύστοχοι, να διατηρήσουμε την ένταση στην άμυνά μας και να πάμε καλύτερη στην επίθεση», είναι τα όσα δήλωσε ο Ραμέλ Κάρι για την αναμέτρηση της Μεγάλης Παρασκευής (18/04) απέναντι στην ρωσική ομάδα στην οποία ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να φέρει την σειρά στο 1-1.
Ματσιούλις: «Εχουμε έρθει στη Μόσχα με στόχο μία νίκη»
Ο Γιόνας Ματσιούλις αναγνωρίζει το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο παιχνίδια απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, αλλά τόνισε ότι οι «πράσινοι» έχουν στόχο τουλάχιστον μία νίκη μέσα στην Μόσχα.
«Περιμένουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε καλή απόδοση μετά από μόλις δύο μέρες ξεκούρασης. Όλα είναι πιθανά. Έχουμε έρθει στη Μόσχα με στόχο μια νίκη. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως θα είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε», ανέφερε ο Λιθουανός άσος του Παναθηναϊκού.

Σχετικά άρθρα