Κανονικά στο ΟΑΚΑ ο τελικός

17 Απριλίου 2014

Παρά την ανησυχία που προκάλεσαν τα χθεσινά επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας, η σημερινή συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ, μεταξύ εκπροσώπων των φιναλίστ του κυπέλλου (ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού), της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της αστυνομίας, έγινε σε εξαιρετικό κλίμα κι η απόφαση ελήφθη χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει όπως είχε προγραμματιστεί το Σάββατο 26 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 20.00, χωρίς καμία αλλαγή και με παρουσία οπαδών των δυο ομάδων.

 

Αποφασίσθηκε Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ να μοιρασθούν από 21.000 εισιτήρια έκαστός, ενώ συνολικά στο στάδιο θα βρεθούν 45,000 άνθρωποι καθώς θα υπάρχουν και 3,000 περίπου προσκλήσεις για τις ανάγκες της ΕΠΟ (χορηγοί, επίσημοι κλπ).

 

Είναι χαρακτηριστίκο ότι άνθρωπος που έχει συμμετάσχει στις περισσότερες συσκέψεις για τελικούς και ντέρμπι τα τελευταία χρόνια έλεγε έκπληκτος ότι δεν έχει ξαναζήσει τέτοια συναινετική σύσκεψη. Σχολίαζε μάλιστα ότι προς στιγμήν πίστεψε ότι βρίσκεται σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα και όχι σε συνάντηση εκπροσώπων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Το γενικό πρόσταγμα, τον όλο σχεδιασμό και την ευθύνη για τα μέτρα ασφαλείας θα έχει η Ελληνική Αστυνομία.

Πηγή: www.pamesports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +50295+25654 - adTechUnit 9
Τα παράπονα σε μια σχέση:
Δώστε λίγο χρόνο στη φίλη σας αρχικά να...
Ψυχαναγκασμοί: Όταν φοβόμαστε ότι θα μας κρίνουν οι άλλοι
Απο πολύ μικρή θυμάμαι να πιάνω σε τακτά...
Έρωτας: Γιατί με ελκύουν μεγαλύτερες γυναίκες;
Το τι ελκύει τον καθένα είναι...