Πλήγμα με Νεϊμάρ και Άλμπα

Όλα… ανάποδα πάνε αυτή την περίοδο στην Μπαρτσελόνα, καθώς μετά και τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου από την Ρεάλ Μαδρίτης, οι «μπαλουγκράνα» θα στερηθούν, ίσως και μέχρι το τέλος της σεζόν, τους Νεϊμάρ, Ζόρντι Άλμπα!

Οι δύο παίκτες τραυματίστηκαν στον τελικό του Κυπέλλου, με τον πρώτο να μένει εκτός για ένα μήνα και τον δεύτερο για 3-4 εβδομάδες!

Να θυμίσουμε πως το τελευταίο παιχνίδι των «μπλαουγκράνα» για την τρέχουσα σεζόν είναι στις 18 Μαΐου, με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου», κάτι που σημαίνει πως οι δυο παίκτες είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξουν ξανά… Με την «Μπάρτσα» να διατηρεί ελπίδες για τον τίτλο… Φυσικά, αμφότεροι δεν θα παίξαν κόντρα στην Μπιλμπάο, την Βιγιαρεάλ, την Χετάφε και την Έλτσε!

Κατά τα άλλα, μικροτραυματισμό από τον τελικό του Κυπέλλου αντιμετωπίζει και ο Μαρκ Μπάρτρα, που δεν προπονήθηκε την Μ. Πέμπτη και είναι αμφίβολος ενόψει του ματς με τους Βάσκους. Το ίδιο ισχύει και για τον Πικέ. Το ματς με την Μπιλμπάο είναι την Κυριακή το βράδυ και τις επόμενες δυο μέρες θα φανεί εάν θα είναι έτοιμοι…

Σχετικά άρθρα