Πιο δυνατός, με Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζει την σκληρή στάση του για τα γεγονότα της Τούμπας, με καταγγελίες προς πάσα κατεύθυνση για τη συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, των υπευθύνων του αγώνα-ντροπή, των οργάνων της τάξης και όλων όσοι προκάλεσαν τις θλιβερές και επικίνδυνες εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαβεβαίωσε τα μέλη της ομάδας του ότι δεν θα υπάρξει στο μέλλον περίπτωση να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλειά τους και ο Ολυμπιακός παίρνει μια σειρά από μέτρα ώστε να το πετύχει.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε στον προπονητή ότι η ομάδα θα γίνει πιο δυνατή την επόμενη χρονιά, με τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν να τίθεται άμεσα σε συζήτηση και εφαρμογή. Επίκειται συνάντηση Μαρινάκη-Μίτσελ για να προχωρήσουν το πλάνο για τη νέα σεζόν κι όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στη συμφωνία των δύο πλευρών για συνεργασία και στην περίοδο 2014-15.

Ο Ισπανός ήταν σοκαρισμένος απ’ όσα έζησε στην Τούμπα. Κι έλεγε ότι «δεν είναι δυνατόν να είμαστε 6 ώρες στο γήπεδο για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο. Δεν έπρεπε ούτε να αρχίσει ούτε να τελειώσει, ήταν παράλογο. Αυτες τις καταστάσεις δεν μπορείς να τις αντιμετωπίσεις, μόνο να τις τελειώσεις. Είναι αλήθεια ότι είπα στους παίκτες μου πως ευτυχώς που χάσαμε. Δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα είχε συμβεί εάν έμπαινε γκολ στο τέλος με τον Μασάντο ή τον Μαρκάνο».

Σχετικά άρθρα