Σοκαρισμένος ο Βαλντές

18 Απριλίου 2014

Για επιθέσεις και χτυπήματα ακόμη και από παίκτες του ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Νέλσον Βαλντές, με τον Παραγουανό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει όσα έζησε στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Μ. Τετάρτης.

Αφηγούμενος τα περιστατικά, ο Βαλντές εξέφρασε περισσότερο την απογοήτευσή του για τη στάση ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ:

«Μετά το σφύριγμα της λήξης, μπήκαν οπαδοί και πήγαμε προς τη φυσούνα για να μπούμε στα αποδυτήρια, αλλά εκεί επικρατούσε χαμός. Έβλεπα κόσμο να χτυπά παίκτες μας κι εμείς προσπαθούσαμε να αμυνθούμε. Κάποια στιγμή δέχτηκα δύο μπουνιές στην πλάτη και μία κλωτσιά στα γεννητικά όργανα, η οποία με έκανε να γονατίσω. Αμέσως μετά κάποιος με τράβηξε από τα μαλλιά και με σήκωσε, δεχόμενος παράλληλα μπουνιές και κλωτσιές από ανθρώπους με πορτοκαλί φανέλες.

Μπορώ να καταλάβω ως ένα σημείο να κάνουν επεισόδια οι οπαδοί. Αλλά το να υπάρχουν επιθετικές και βίαιες συμπεριφορές από ποδοσφαιριστές προς άλλους ποδοσφαιριστές είναι κάτι που δεν μπορώ να το συλλάβω. Ο Βίτορ στο πρώτο παιχνίδι μού ζήτησε τη φανέλα μου και στο δεύτερο με χτυπούσε και με έβριζε. Είμαστε επαγγελματίες και μπορεί κάποια στιγμή να βρεθούμε συμπαίκτες. Τι θα γίνει τότε; Τι θα μου πει; Ο Στοχ τι θα μου πει αν με δει στο δρόμο;»

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Λάο Τσε
Η Σκέψη της ημέρας
Λάο Τσε
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...