Ληστές με κουκούλες χτυπούν σε κεντρικούς δρόμους!

18 Απριλίου 2014

Οι ληστές με τις κουκούλες χτυπούν σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου αλλά και σε προάστια

Κυρίως νεαρές γυναίκες μπαίνουν στο "στόχαστρο" των δύο ένοπλων ληστών που "χτυπούν" σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου αλλά και σε προάστια. Οι δύο νεαροί έχουν ήδη επιτεθεί σε τουλάχιστον επτά γυναίκες, σύμφωνα με τις καταγγελίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα που δεν έφτασαν ως την αστυνομία.

Οι δύο ληστές δε διστάζουν να επιτεθούν με μαχαίρια ή κατσαβίδια, ακόμη και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, φροντίζουν όμως πάντα να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κουκούλες. Αδιευκρίνιστο παραμένει αν είναι Έλληνες ή αλλοδαποί, ενώ εκτιμάται ότι κινούνται με κλεμμένες μηχανές. Πρόσφατα κρούσματα σημειώθηκαν, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από το άλλο, στην περιοχή του Μασταμπά και στο Ηράκλειο, περίπου στις 02.30 τη νύχτα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ", σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, οι δύο ληστές επιλέγουν γυναίκες γιατί είναι πιο εύκολα θύματα, δεν προβάλλουν αντίσταση και δίνουν ευκολότερα τα χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα, όταν τους τα ζητούν.

www.madata.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...