Η κίνηση του Σαββίδη στον κόσμο

Περιμένει με πολύ μεγάλη ανυπομονησία τον τελικό της 26ης Απριλίου ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Και ζητά από την ομάδα να διεκδικήσει και να κατακτήσει το τρόπαιο. Εκτός από το πολύ υψηλό πρίμ που υποσχέθηκε στους παίκτες, ο μεγαλομέτοχος προτίθεται να προχωρήσει σε μία ακόμη πολύ σημαντική κίνηση, κυρίως προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα ταξιδέψουν οδικώς με λεωφορεία με προορισμό την Αθήνα.
 
Πρόθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ είναι να έρθει πιο κοντά στους οπαδούς της ομάδας και έτσι σκέπτεται να καλύψει οικονομικά το κόστος της μετακίνησης των δεκάδων λεωφορείων που θα ναυλωθούν εντός των ημερών για να μεταφέρουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η σκέψη του Σαββίδη που αναμένεται να υλοποιηθεί, δεν είχε γνωστοποιηθεί έως την ημέρα διεξαγωγής του ημιτελικού, καθώς έπρεπε η ομάδα να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό και αμέσως μετά να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. 
 
Ο Σαββίδης άλλωστε μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας, είχε δηλώσει στους εκπροσώπους του Τύπου, πως είναι πολύ ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά των φιλάθλων μετά τις ανακοινώσεις που έγιναν από τα μεγάφωνα της Τούμπας. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, από τη στιγμή που δήλωνε ενώπιον των διαιτητών πως ο ίδιος προσωπικά εγγυάται για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.


Δεν φθάνουν ούτε για «πλάκα» τα 21278 εισιτήρια  
 
Τα 21.278 εισιτήρια που θα πάρει ο ΠΑΟΚ είναι πολύ λίγα για τις ανάγκες των φιλάθλων του Δικέφαλου σε όλη την επικράτεια για τον τελικό του κυπέλλου που θα γίνει το Σάββατο 26 Απριλίου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των επιτελών του ΠΑΟΚ τα 21.278 εισιτήρια θα εξαντληθούν σε χρόνο ρεκόρ και πολλοί θα είναι εκείνοι που θα αναζητούν ένα «μαγικό χαρτάκι» έως την τελευταία στιγμή. Όταν έγινε γνωστός ο αριθμός των εισιτηρίων, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ δέχονταν συνεχόμενα τηλεφωνήματα. Πότε θα αρχίσει η διάθεση, από πού θα γίνει, ποιοι έχουν προτεραιότητα, ποιες οι τιμές τους. Αυτό που  έγινε γνωστό, είναι πως θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της φετινής σεζόν, οι οποίοι ανέρχονται στους 12.820. Ένας ακόμη σημαντικός αριθμός εισιτηρίων του τελικού, θα δοθεί στους οργανωμένους οπαδούς, όπως συμβαίνει πάντα. «Κομμάτι» των εισιτηρίων θα διεκδικήσουν οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Αθήνα, εκεί όπου θα γίνει ο τελικός και υπάρχει ένας ισχυρός πυρήνας. 
 
Ήδη φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα την Γερμανία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Ολλανδία και άλλες χώρες της κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Όπως και από την Αμερική, κυρίως από τη Νέα Υόρκη. Προσθέστε πως στον τελικό, θέλουν να βρεθούν και φίλαθλοι της Παρτιζάν που έχουν άριστες σχέσεις με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθώς είναι αδελφοποιημένοι. Και φυσικά πολλοί θα είναι εκείνοι που θα αναζητήσουν κι άλλα. 

Σχετικά άρθρα