Καλά, αυτός δεν είχε "σίγουρο" τον Ολυμπιακό;

18 Απριλίου 2014

Ποιος παίκτης της Σούπερ Λιγκ έλεγε δεξιά και αριστερά ότι το καλοκαίρι πιάνει Λιμάνι, αλλά οι πρωταθλητές δεν θέλουν ούτε να ακούνε το όνομά του;

  

Εντάξει, δεν είναι λίγο να λες δεξιά και αριστερά, ακόμα και σε επίσημες δηλώσεις, ότι το καλοκαίρι θα παίζεις στον Ολυμπιακό, την ώρα που στο Λιμάνι απλώς τσεκάρουν την περίπτωσή σου!

Γιατί κάπως έτσι έχουν τα πράγματα με τον Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς, τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, που έχει ενημερώσει άπαντες ότι το καλοκαίρι θα φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, βέβαια, έχουν στη λίστα τους το όνομά του (ή, τουλάχιστον, το είχαν μέχρι πριν από λίγο καιρό!), χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα κινηθούν απαραίτητα για την απόκτησή του!

Στη θέση του τερματοφύλακα, άλλωστε, υπάρχει ο αμετακίνητος από την 11άδα Ρομπέρτο και μετά ο Μέγιερι. Αν, μάλιστα, ο Ούγγρος δεν αποχωρήσει το καλοκαίρι για ομάδα που θα είναι βασικός, τότε οι "ερυθρόλευκοι" πολύ δύσκολα θα αποκτήσουν τερματοφύλακα!

Ακόμα κι αν το κάνουν, όμως, μετά από όσα διαρρέει δεξιά και αριστερά ο Στοΐκοβιτς, που έτσι κι αλλιώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, πολύ δύσκολα αυτός ο παίκτης θα είναι ο νυν άσος του Εργοτέλη...

sportdog.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...