Βαλντέζ:"Μας χτυπούσαν και μας έβριζαν!"

18 Απριλίου 2014

Οι απίστευτες καταγγελίες παιχτών και ανθρώπων του Ολυμπιακού συνεχίζονται με τον Βάλντεζ, αυτή τη φορά, να ισχυρίζεται πως ξυλοκοπήθηκε και δέχτηκε ύβρεις από πλευράς ΠΑΟΚ!

Ο παραγουανός παίχτης των ερυθρόλευκων υποστήριξε πως:

«Μετά το σφύριγμα της λήξης μπήκαν οπαδοί και πήγαμε προς τη φυσούνα για να μπούμε στα αποδυτήρια, αλλά εκεί επικρατούσε χαμός. Εβλεπα κόσμο να χτυπάει παίκτες μας και εμείς προσπαθούσαμε να αμυνθούμε. Κάποια στιγμή δέχθηκα δυο μπουνιές στην πλάτη και μία κλοτσιά στα γεννητικά όργανα, η οποία με έκανε να γονατίσω. Αμέσως μετά κάποιος με τράβηξε από τα μαλλιά και με σήκωσε, χτυπώντας με παράλληλα με μπουνιές και κλοτσιές από ανθρώπους με πορτοκαλί φανέλες»

Ακόμα, συνέχισε λέγοντας:

«Μπορώ να καταλάβω ως ένα σημείο να κάνουν επεισόδια οι οπαδοί. Αλλά το να υπάρχουν επιθετικές και βίαιες συμπεριφορές από ποδοσφαιριστές προς άλλους ποδοσφαιριστές είναι κάτι που δεν μπορώ να το συλλάβω. Ο Βίτορ στο πρώτο παιχνίδι μου ζήτησε τη φανέλα και σήμερα (σ.σ. προχθές) με χτυπούσε και με έβριζε. Είμαστε επαγγελματίες και μπορεί κάποια στιγμή να βρεθούμε συμπαίκτες σε κάποια ομάδα, τι θα γίνει τότε; Τι θα μου πει; Ο Στοχ τι θα μου πει; Τι θα μου πει εάν με δει στον δρόμο;»! 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ