«Το καλύτερο δώρο για την προσπάθειά μας»

Για την πρόκριση του Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και για το στόχο της κατάκτησης του τροπαίου μίλησε ο Τάσος Λαγός.

Οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι όλη η δουλειά που κάνουμε βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Στο Κύπελλο το είχαμε πει από νωρίς ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Έχει μείνει πλέον ένα παιχνίδι, ο τελικός. Έχουμε δώσει τα πάντα νομίζω, θα πάμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Όταν χάνατε τις ευκαιρίες την μία πίσω από την άλλη στη ρεβάνς με τον ΟΦΗ ανησύχησες λόγω του εύθραυστου 1-0;

«Έτσι όπως παίζαμε δεν ανησύχησα αλλά νομίζω έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι, ιδιαίτερα εγώ στις δυο φάσεις που είχα. Τέλος καλό όλα καλά, στην παράταση βάλαμε δυο γκολ και καθαρίσαμε την πρόκριση».

Ποιο ήταν το σημείο κλειδί του αγώνα;

«Νομίζω σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν δώσαμε καθόλου χώρο στον ΟΦΗ. Δεν τους αφήσαμε καθόλου να κυκλοφορήσουν την μπάλα και μετά ήταν δικό μας θέμα αν θα σκοράρουμε τις φάσεις που θα κάνουμε».

Πρώτος τελικός για μια σειρά από ποδοσφαιριστές όπως εσύ, τι σημαίνει αυτό;

«Νομίζω είναι τεράστια επιτυχία. Δουλέψαμε πάρα πολύ όλη την χρονιά με τον προπονητή. Αν έχεις τον συγκεκριμένο προπονητή που δουλεύει πολύ με τους νεαρούς παίκτες δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα».

Αν έρθει το τρόπαιο θα είναι μια ανταμοιβή για την προσπάθεια σας;

«Ναι νομίζω το καλύτερο δώρο για την προσπάθεια μας θα είναι ένα τρόπαιο. Θα πάμε εκεί 1000% για να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Ο Παναθηναϊκός όπως όλα δείχνουν επιστρέφει και στην Ευρώπη, κάτι πολύ σημαντικό για όλους σας;

«Σίγουρα είναι σημαντικό για την ομάδα καθώς η θέση της είναι στην Ευρώπη. Και επίσης είναι σημαντικό για το οικονομικό κομμάτι. Γιατί βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο η ομάδα και η παρουσία της στην Ευρώπη θα βοηθήσει να βγει από το αδιέξοδο».

Το 3-0 στην πλάκα που κάνατε με τον Πράνιτς ήρθε αλλά ο συμπαίκτης σου έχει ένα πρόβλημα με τα μούσια σου, τι συμβαίνει;

«Δεν ξέρω, δεν του αρέσουν μάλλον τα μούσια μου, όχι μόνο τα δικά μου όλων, ίσως τα δικά μου επειδή είναι και μεγάλα. Αν έβαζε γκολ σήμερα του είχα πει ότι θα ξυριστώ, δεν έβαλε οπότε δεν ξυρίζομαι».


Σχετικά άρθρα