Θρήνος για τον Έλληνα της Γουέστ Χαμ (photos)

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Έλληνοαυστραλό Ντίλαν Τομπίδης της Γουέστ Χαμ, καθώς ο νεαρός επιθετικός, σε ηλικία μόλις 20 ετών, «έφυγε» από την ζωή! Ο Ντίλαν Τομπίδης νικήθηκε από τον καρκίνο, ενώ λίγο καιρό πριν είχε… γνωρίσει την Πρέμιερ Λιγκ, μέσω των «σφυριών»!
«Ο Ντίλαν είχε κερδίσει τον σεβασμό όλων όσων τον γνώριζαν, για τις ευφυείς απόψεις του στο παιχνίδι και τον χαρακτήρα του που ξεπερνούσε τη ζωή», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση των «σφυριών», και συνεχίζει: «Ήταν ένας αγαπημένος γιος, ένας φοβερός αδερφός και ένα αξιοσέβαστο μέλος στην ομάδα. Είναι τεράστια απώλεια για όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν».
Ο νεαρός άσος έδινε μάχη με την «επάρατο νόσο», που τον είχε προσβάλει στους όρχεις. Ο Ελληνοαυστραλός στράικερ έπαιζε στην δεύτερη ομάδα της Γουέστ Χαμ από το και είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Έτσι, ετοιμαζόταν να κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ. Όλα άλλαξαν,μ όταν εντελώς τυχαία σε έναν έλεγχο αντιντόπινγκ ενόψει ματς της Εθνικής ομάδα Αυστραλίας αποκαλύφθηκε ένας όγκος στα γεννητικά του όργανα. Ο Ντίλαν Τομπίδης είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της πρώτης ομάδας των Λονδρέζων σε αγώνα κόντρα στη Γουίγκαν για το Λιγκ Καπ το Σεπτέμβρη του 2012.
Η Γουέστ Χαμ θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στο ερχόμενο ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Σχετικά άρθρα