«Χάσαμε την υπομονή μας»

«Χάσαμε την υπομονή μας στην επίθεση γιατί αστοχήσαμε σε κάποια εύκολα σουτ», εξήγησε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, μετά την αποψινή ήττα στην Μόσχα.

«Η ΤΣΣΚΑ ήταν αρκετά καλύτερη και εύστοχη», παραδέχθηκε ο Μανωλόπουλος και σημείωσε ότι: «Ο Παναθηναϊκός αμυντικά ήταν μέσα στο πλάνο και σύμφωνα με την τακτική. Είχαμε καλό βαθμό αμυντικά, αλλά επιθετικά δεν τηρήσαμε τίποτα από αυτά που είχαμε σχεδιάσει και ο λόγος είναι πως, επειδή χάθηκαν κάποια εύκολα καλάθια, χάσαμε την υπομονή μας στην επίθεση. Αυτό πληρώσαμε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Μπορείς να πάρεις το πρώτο σουτ, αλλά μπορείς να παίξεις και υπομονετικά. Από εκεί και πέρα μπορείς να δημιουργήσεις άλλες προϋποθέσεις για να σκοράρεις και εμείς δεν το κάναμε».

«Δεν θεωρώ αδύνατη την ανατροπή», τόνισε ο συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη στην τεχνική ηγεσία του «εξάστερου». «Από τώρα σκεφτόμαστε το τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι της Δευτέρας (21/4, 9.45 μ.μ.)».

«Θεωρώ πως είναι νωρίς για να το συζητήσουμε αυτό», απάντησε ο Μανωλόπουλος σε ερώτηση τι πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός και υπογράμμισε ότι: «Πρέπει να βελτιώσουμε σίγουρα την επίθεσή μας. Το πρώτο πράγμα για αυτό, είναι περισσότερη υπομονή και περισσότερο πάσινγκ γκέιμ. Στο ΟΑΚΑ όλα είναι διαφορετικά. Υπάρχει πολλή ενέργεια από τον κόσμο και ενθουσιασμός. Σήμερα όμως, όπως παίξαμε στην επίθεση δεν φταίει κάτι άλλο εκτός από εμάς».

Σχετικά άρθρα