Σε καμία κοινή σύσκεψη ο Ολυμπιακός

19 Απριλίου 2014

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δεχτεί τη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε συνάντηση κορυφής του ελληνικού ποδοσφαίρου και αρνείται να μπει σε αυτή τη διαδικασία διότι θεωρεί ότι τα γεγονότα της Τούμπας περνούν επιδερμικά απ' όλους. Από την Πολιτεία που περιορίστηκε σε μια πρόσκληση συζήτησης των μεγάλων ομάδων, από το ότι δεν υπήρξε καν καταδίκη των επεισοδίων από την πλευρά του ΠΑΟΚ, από τις τοποθετήσεις που έγιναν εκ μέρους του Παναθηναϊκού κι από τη στάση όλων των φορέων για έναν αγώνα που αποτέλεσε ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει να τηρήσουν σκληρή στάση με καταγγελίες για όσα συνέβησαν στην Τούμπα σε βάρος της αποστολής της ομάδας και όσα ακολουθούν από τους αρμόδιους φορείς.

Η ομάδα θα συνεχίσει από τη Δευτέρα του Πάσχα τις προπονήσεις και την επόμενη Παρασκευή (25/4) θα γίνει φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη, κεκλεισμένων των Θυρών. 

Στην Αγγλία υπάρχουν δημοσιεύματα ότι ο Τζεμπούρ είναι δανεικός στη Νότιγχαμ από τον Ολυμπιακό κι ότι στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στο Ρέντη. 

Ενώ στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Βερδού που φεύγει το καλοκαίρι από την Μπέτις είναι ξανά στις επιλογές του Μίτσελ για τον Ολυμπιακό.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ