Που είναι ο Κάτσε;

19 Απριλίου 2014

Ενας παίκτης σκληρός. Που δέχεται εύκολα κάρτες λόγω και της θέσης στην οποία αγωνίζεται. Ενα πολύτιμο εργαλείο που μπαίνει δυνατά στις μονομαχίες. Ενα παίκτης που ήταν από τους καλύτερους στους δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό αλλά κατάφερε να… περάσει απαρατήρητος από αυτόν που έπρεπε: Τον διαιτητή!

Ο Εργκις Κάτσε ζούσε με μία αγωνία εδώ και εβδομάδες. Να μην χάσει τον τελικό! Ο διεθνής Αλβανός βρισκόταν στο όριο των καρτών πριν τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης και κινδύνευε με το παραμικρό να δεχτεί μία κίτρινη και να χάσει τον τελικό.

«Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι να χάσω τον τελικό!», έλεγε στους συμπαίκτες τους ο νεαρός ποδοσφαιριστής πριν από τον πρώτο ημιτελικό, ο μέσος του Δικεφάλου, σίγουρος ότι η ομάδα του θα προκριθεί!

Και τι δεν έγινε σε αυτά τα δύο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό; Δυνατές κόντρες, «κοκορομαχίες», μονομαχίες, φασαρίες μεταξύ των παικτών. Κίτρινες, κόκκινες, νεύρα! Ο Κάτσε; Αφαντος! Κατάφερε να μείνει μακριά από όλα αυτά και ακόμα και στα μαρκαρίσματα άγγιξε την τελειότητα, αφού κανένα κόψιμο του δεν ήταν αντικανονικό. Τελικά τα κατάφερε. Δεν δέχτηκε κίτρινη κάρτα και θα είναι ένα από τα μεγάλα όπλα των «ασπρόμαυρων», στο τελικό του ΟΑΚΑ!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ