Αρχίζει ο σχεδιασμός για τον Ολυμπιακό 2014-15

Τις προσεχείς μέρες και μετά τις γιορτές του Πάσχα, ο Ολυμπιακός βάζει μπροστά το σχεδιασμό για το ρόστερ της περιόδου 2014-15. 

Επίκειται συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ, ώστε να επικυρωθεί η συμφωνία συνεργασίας τους για τη νέα σεζόν και να τεθεί το πλάνο για την ομάδα της νέας σεζόν, η οποία θα αρχίσει προετοιμασία τον Ιούλιο, θα συμμετάσχει στο μεγάλο τουρνουά των ΗΠΑ και θα προετοιμαστεί για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και την κατάκτηση του 42ου πωταθλήματος στην Ελλάδα. 

Στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να παρουσιάστεί πανίσχυρος ο Ολυμπιακός στα γήπεδα και στη νέα χρονιά, ενώ υπάρχει διάθεση για σημαντική μεταγραφική ενίσχυση.

Ήδη έχουν αρχίσει σενάρια για ηχηρά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως ο διεθνής Μαυροβούνιος στράικερ της Γιουβέντους Μίρκο Βούτσινιτς που παίζει 15 χρόνια στην Ιταλία και έχει βάλει 100 γκολ με τη Λέτσε, την Ρόμα και την Γιούβε. Στα 30 του χρόνια θεωρείται εξαιρετική περίπτωση.

Την αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ ανακοίνωσε ο διεθνής Γάλλος πλέι μέικερ Βαλμπουενά, με το όνομά του να υπάρχει ήδη στη μεταγραφική ατζέντα του Ολυμπιακού παρότι είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση. 

Στους ερυθρόλευκους έχει προταθεί ο Ιάπωνας (με ολλανδική καταγωγή) επιθετικός της Φίτεσε Μίκε Χάβεναρ, ενώ εδώ και καιρό ακούγονται ονόματα όπως του Μεξικανού επιθετικού Πουλίδο, του Ελβετού εξτρέμ Κασάμι, των Λεζάρ και Μουσοντά που παίζουν στη Μαλίν αλλά φέρονται «κλεισμένοι» από τον Ολυμπιακό, του στόπερ Μπογιατά της Μάντσεστερ Σίτι.

Και πολλοί παίκτες από την ελληνική αγορά, όπως ο Παπάζογλου του ΟΦΗ, ο Καθάριος του Πανθρακικού ενώ ο Κολοβός που ανήκει ήδη στον Ολυμπιακό θεωρείται βέβαιο ότι θα πάρει φέτος την ευκαιρία του στον Πειραιά.

Από τις επόμενες ημέρες θα αρχίουν προπονήσεις στο Ρέντη και οι δανεικοί παίκτες της ομάδας, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες στις οποίες είχαν παραχωρηθεί. 

Ένα «καυτό» μεταγραφικό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό αρχίζει…

Σχετικά άρθρα