Απέκτησε Κούρο ο Ατρόμητος

Με τη φανέλα του Ατρόμητου μέχρι τον Ιούνιο του 2017 θα αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Κούρος, καθώς επισημοποίηθηκε η συμφωνία του με υπογραφές σε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο διεθνής με την Ελπίδων μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, από τον οποίον προσπάθησε να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο ο Ατρόμητος, αλλά δεν ήταν εφικτό, διότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης τον χρειαζόταν. Ωστόσο, όπως είχαμε αναφέρει τον είχε κλείσει για το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του εν λόγω αριστερού μπακ-χαφ.

Πλέον ο Ατρόμητος θα διαθέτει ένα ικανότατο δίδυμο Ελλήνων ποδοσφαιριστών για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Κούρος θα πλαισιώσει τον Γιαννούλη. Το «αστέρι» κατόρθωσε να εντάξει στο δυναμικό του έναν παίκτη που απασχόλησε όλες τις μεγάλες ομάδες (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ). Ο 20χρονος μπακ προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν με τους «κυανέρυθρους», καθώς μετρά 57 συμμετοχές και μάλιστα φέτος κατέγραψε το κοντέρ 31 ματς ως βασικός.

Ο σχεδιασμός των «κυανόλευκων» για την ερχόμενη σεζόν συνεχίζεται κανονικότατα, με μελετημένες κινήσεις, κάτι που συνέβαινε ακόμα και όταν ο Γιώργος Σπανός ήταν προφυλακισμένος. Οσον αφορά το υπάρχον ρόστερ απομένουν οι λεπτομέρειες για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Πίτου Γκαρσία και Εντουάρντο Μπρίτο . Παράλληλα, γίνονται επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και μετά την αποφυλάκιση του προέδρου της περιστεριώτικης ΠΑΕ οι συζητήσεις θα γίνουν ουσιαστικές.

Σχετικά άρθρα