Θεσσαλονίκη – Αθήνα με κονβόι 20 χλμ!

19 Απριλίου 2014

Χρειάζονται περί τα 300 λεωφορεία! Αυτός ο αριθμός εξάγεται από τις πρώτες σκέψεις των διοργανωτών της καθόδου των φίλων του «δικέφαλου» για τον τελικό του Κυπέλλου. Και φυσικά, είναι δεδομένη η πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη για την κάλυψη του κόστους αυτής της μετακίνησης...

Συζητείται πάντως, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ανάληψη του συντονισμού της καθόδου για παν ενδεχόμενο στην διαδρομή αλλά και στην παραμονή στην Αθήνα. Με τα 300 λεωφορεία αναμένεται να μετακινηθούν περίπου 15.000 φίλοι του «δικέφαλου». Και το κονβόι των λεωφορείων θα προσεγγίσει τουλάχιστον τα 20 χλμ υπολογίζοντας μήκος κάθε οχήματος κι αποστάσεις ασφαλείας κατά την κίνηση του!

Σε αυτόν τον αριθμό ΠΑΟΚτσήδων θα προστεθούν κι οι αριθμοί όσων μετακινηθούν αεροπορικά, σιδηροδρομικά και με ΙΧ αυτοκίνητα. Ήδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατατέθηκαν αιτήσεις για εκατοντάδες εισιτήρια κι από Έλληνες του εξωτερικού!

Υπάρχουν φυσικά, σκέψεις και για ναύλωση αμαξοστοιχίας όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν σε άλλους Τελικούς αλλά στον αγώνα του 1973 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-0 (σκόρερ Λοσάντα). Σε αυτόν καταγράφθηκε η πιθανόν, μεγαλύτερη μετακίνηση φίλων του «δικέφαλου» (έφθασαν τις 15.000) σε αγώνα Πρωταθλήματος...

Τα 300 λεωφορεία όμως, είναι το πρώτο δεδομένο στοιχείο για την επική μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων Θεσσαλονίκη –Αθήνα με κονβόι 20 χιλιομέτρων. Η πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να καλύψει το κόστος τω λεωφορείων συζητείται σε συσκέψεις παραγόντων της ΠΑΕ με εκπροσώπους των Συνδέσμων.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ