Παγκόσμιες κορυφές για τρεις!

20 Απριλίου 2014

Με τρια νεα παγκόσμια μετάλλια επιστρέφει η ελληνική ενόργανη γυμναστική από τον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κορέα, με την επωνυμία World Top.

 Ο Λευτέρης Κοσμίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους, βαθμολογούμενος με 15,125 σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που άφησε στη δεύτερη και τρίτη θέση Κορεάτες αντιπάλους. Μετά τον αγώνα του ο Κοσμίδης δήλωσε στο pamesports:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με αθλητές που έχουν διεκδίκησει μετάλλια στις μεγαλύτερες διοργανώσεις που υπάρχουν, γι αυτό ο αγώνας λεγεται World Top και καταφερα να τους κερδίσω όλους. Έκανα το πρόγραμμά μου αρκετά καλά χωρίς να έχω κάνει και την καλύτερη προετοιμασία, διότι δεν έχω το ταπί που γίνονται οι αγώνες αλλά και ετσι κατάφερα να κάνω έξισου καλα τη δουλειά! Θέλω να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο σε όλους όσους έμειναν αυτές τις άγιες μερες μακρια απο τους γονεις, συγγενεις και φιλους!»

 Xρυσό μετάλλιο και για τη Βάσω Μυλλούση ανάμεσα στις κορυφαίες του κόσμου στη δοκό ισορροπίας.

 Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβηκε στο δεύτερο σκαλι του βάθρου στους κρίκους, πληρώνοντας ουσιαστικά τα 2 μικρά βηματάκια που έκανε στην έξοδό του. Αυτό του έκοψε βαθμούς και το 15.625 τον άφησε στην δεύτερη θέση για 25 χιλιοστά που είχε περισσότερα ο αμερικανός αντίπαλός του, Μπράντον Γουιν.

 Οι Έλληνες γυμναστές είναι σταθερά στην ελιτ του κόσμου και είναι πανέτοιμοι να διεκδικήσουν μετάλλια στις κορυφαίες διοργανώσεις , μεταξύ των οποίων φυσικά κορυφαία οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ριο, κάτι που πιστοποιείεται σε όλες τις εμφανίσεις τους.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...