Φώτσης: «Δύσκολη, όχι ακατόρθωτη η ανατροπή»

20 Απριλίου 2014

Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε για την προσπάθεια που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από την ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη ρωσική ιστοσελίδα «rsport.ru»: «Φυσικά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να "σώσουμε" την κατάσταση. Ναι, θα είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά όχι και αφύσικο. Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να επιστρέψουμε στη Μόσχα».

Για το «μυστικό» που θα τους βοηθήσει να στείλουν τη σειρά στο πέμπτο παιχνίδι, τόνισε : «Αυτό που θα κάνουμε, είναι να πάμε την υπόθεση βήμα, βήμα. Να διαμορφώσουμε το παιχνίδι μας κατά τρόπο που να μας επιτρέψει την ανατροπή. Μετά τα δυο πρώτα ματς, έχουμε αναλύσει τα πάντα, ο καθένας από τους παίκτες μας ξέρει τι λάθη έκανε και πώς θα τα διορθώσει, ώστε να βελτιωθεί συνολικά η ομάδα. Εντός έδρας παίζουμε καλύτερα και όλα μπορούν να συμβούν».

Σχετικά με την παρουσία του κόσμου είπε: «Ο κόσμος της ομάδας μας, θα είναι δίπλα μας να μας στηρίξει και αυτό πάντα είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς».

Για τη μέχρι τώρα παρουσία του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ υποστήριξε: «Στο δεύτερο ματς, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, κάτι που συνέβη στην πρεμιέρα, οπότε είχαμε μια πραγματική ευκαιρία να φτάσουμε στη νίκη. Στο δεύτερο παιχνίδι, η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ