Μπράμος: «Να τα δώσουμε όλα»

Ο Μάικ Μπράμος μίλησε για το παιχνίδι της Δευτέρας του Πάσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και τόνισε την ανάγκη να τα δώσουν όλα αυτός και οι συμπαίκτες του για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε ένα καλό πρώτο παιχνίδι, ένα κακό δεύτερο. Τώρα είμαστε στο σπίτι μας και θα κοιτάξουμε μόνο τον επόμενο αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή προπόνηση και να δώσουμε όλα όσα έχουμε, γιατί ξέρουμε ότι μία ήττα μας πετάει εκτός Final Four. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση», ανέφερε αρχικά ο ομογενής φόργουορντ.

Για το τι έφταιξε στο 2o ματς είπε: «Κάναμε πολλά λάθη. Είχαμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και αφήσαμε το παιχνίδι να ξεφύγει πολύ. Αύριο δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει κάτι τέτοιο».

Για το που πρέπει να εστιάσει ο Παναθηναϊκός πλέον, τόνισε: «Έχουν μεγάλα κορμιά, παίζουν πολύ καλά στην άμυνα, προστατεύουν το χώρο τους πολύ καλά. Οπότε θα πρέπει κι εμείς να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα, πιο επιθετικοί γενικότερα, αλλά και να βρούμε καλά σουτ».

Για τον παράγοντα έδρα σημείωσε: «Πάντα είναι σημαντικό να παίζεις στην έδρα σου. Ειδικά όταν η έδρα για την οποία μιλάμε είναι το ΟΑΚΑ. Πάντα οι φίλαθλοι της ομάδας μας δίνουν αυτή την έξτρα ώθηση, την έξτρα ενέργεια για να παίξουμε ακόμη πιο δυνατά. Και πραγματικά ανυπομονούμε να έρθει η ώρα για τον αυριανό αγώνα».

Για το αν θεωρεί πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πλέον είναι το μεγάλο φαβορί, απάντησε: «Έχουν πάρει δύο νίκες. Αυτό είναι το γεγονός. Δεν ξέρω για φαβορί. Το φαβορί, η καλύτερη ομάδα, είναι αυτή που θα πάρει τη σειρά».

Σχετικά άρθρα