Φορολογική δήλωση 2014: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την συμπλήρωσης της

21 Απριλίου 2014

Αμέσως μετά το Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσει η μεγάλη κίνηση στο Taxis, με τους φορολογούμενους να υποβάλλουν τις φορολογικές δηλώσεις τους για το εισόδημα του 2013. 

Αν και το σύστημα έχει ανοίξει ήδη από τον Μάρτιο, η κίνηση έχει αρχίσει ήδη να αυξάνεται μόλις τις τελευταίες ημέρες, καθώς το καινούργιο σύστημα με τα προσυμπληρωμένα στοιχεία του Ε1 δημιούργησε, σύμφωνα με την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», αρκετά προβλήματα κυρίως γιατί αρκετές επιχειρήσεις ή άργησαν να υποβάλλουν τα στοιχεία μισθοδοσίας στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ήταν τα υπέβαλαν στην ώρα τους, έχοντας όμως πολλά λάθη.

Ηδη σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών η κατάσταση έχει αρχίσει να εξομαλύνεται και ο αριθμός των φορολογικών δηλώσεων που καταθέτουν οι φορολογούμενοι αυξάνεται. 

Ωστόσο, έστω και αν ένας μεγάλος αριθμός φορολογουμένων (μισθωτοί και συνταξιούχοι) θα βρουν προσυμπληρωμένα τα εισοδήματά τους στο Ε1, θα πρέπει να ελέγξουν αν υπάρχουν λάθη στους κωδικούς που έχουν προσυμπληρωθεί.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε εν όψει της συμπλήρωσης της φορολογικής δήλωσης

 Real.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ