Ολοταχώς για το 28ο πρωτάθλημα ο θρύλος!

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 28ου Πρωταθλήματος Πόλο της Α1 Ανδρών θέλει να πραγματοποιήσει το απόγευμα (19:00) της Τρίτης στον Πειραιά ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές φιλοξενούν την Βουλιαγμένη στον 1ο τελικό της διοργάνωσης και ευελπιστούν να πετύχουν την πρώτη από τις τρεις νίκες που θα τους δώσουν και φέτος το Πρωτάθλημα. 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές εξαιτίας της τιμωρίας του αθλητικού δικαστή της ΚΟΕ ενώ έχει απαγορευτεί και η τηλεοπτική μετάδοση! Οι παίκτες του Θόδωρου Βλάχου, που ξεκουράστηκαν μόνο την Κυριακή του Πάσχα, είναι πανέτοιμοι να κερδίσουν ακόμη έναν τίτλο έστω και χωρίς τον κόσμο που ήταν και είναι η μεγάλη δύναμη του Ολυμιακού. Ο δεύτερος τελικός έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (19:30) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού ενώ ο τρίτος θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:00 στον Πειραιά.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θόδωρος Βλάχος μιλώντας για την σειρά των τελικών σημείωσε: “Πιστεύουμε όλοι ότι είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Το έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια με την Βουλιαγμένη αλλά στους τελικούς πάντα το κοντέρ μηδενίζει και πάμε από την αρχή. Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Αυτή τη φορά έχει μια ιδιαιτερότητα αφού θα παίξουμε χωρίς την βοήθεια του κόσμου μας. Είμαι πολύ αισιόδοξος και σίγουρος για την ομάδα μου. Εάν βγάλουμε τις επιθετικές και τις αμυντικές αρετές και παίξουμε με πάθος όπως παίζει πάντα ο Ολυμπιακός στους τελικούς δεν θα έχουμε πρόβλημα.  Κοίταμε μόνο το πρώτο παιχνίδι και πάμε βήμα βήμα για τον τίτλο”.

Σχετικά άρθρα