Λοτζέσκι: «Οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι των άκρων»

Η ατμόσφαιρα που έχει συναντήσει ο Ματ Λοτζέσκι στα ελληνικά γήπεδα, του έχει κάνει μεγάλη εντύπωση και δεν δίστασε να δηλώσει ότι οι οπαδοί στην χώρα μας είναι των άκρων.

«Άναβαν φωτοβολίδες και πετούσαν κροτίδες πριν τον αγώνα και μετά το έκαναν και στη διάρκειά του. Οι διαιτητές είπαν πως αν ξανασυνέβαινε θα έδιναν εντολή να αδειάσει το γήπεδο. Οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι φανατισμένοι, είναι των άκρων. Είτε λατρεύουν την ομάδα σου, είτε τη μισούν», ανέφερε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού σε ιστοσελίδα του Μιλγουόκι, στο jsonline.com.

Παράλληλα μίλησε και για την απόφασή του να μη γίνει ένας μικρομεσαίος παίκτης του ΝΒΑ: «Δεν γνώριζα πολλά για το μπάσκετ στην Ευρώπη πριν αποφασίσω να έρθω και δεν μετανιώνω για την επιλογή μου. Καθώς μεγάλωνα πάντα ήθελα να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά όταν οι Πέλικανς έδειξαν πέρσι ενδιαφέρον για μένα, αναρωτήθηκα αν θα ήθελα να έχω το μίνιμουμ συμβόλαιο στο ΝΒΑ δίχως να γνωρίζω το ρόλο μου. Στην Ευρώπη ξέρω πως είμαι ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας. Είμαι καλά εδώ. Πιστεύω πως ο ρόλος αυτός μου ταιριάζει», δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Σχετικά άρθρα