Πορτέλα: «Περιμένω Μπάρτσα-Ρεάλ στον ημιτελικό»

Ισπανικό «εμφύλιο» περιμένει στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ, ο επίτιμος πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Εντουάρντο Πορτέλα, ο οποίος δεν παρέλειψε να στείλει τα συγχαρητήριά του στην Μπαρτσελόνα για την πρόκρισή της στο Φάιναλ Φορ του Μιλάνο.

Αρχικά, ο Πορτέλα αναφέρθηκε στην πρόκριση της «Μπάρτσα», λέγοντας: «Είναι σπουδαία ευρωπαϊκή σεζόν και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Η Μπαρτσελόνα δίνει συνεχώς το παρών στην τελική φάση και παραμένει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόκρισης της Ρεάλ στο Φάιναλ Φορ, αλλά και το τι περιμένει ο ίδιος, είπε: «Περιμένω ένα ισπανικό Clásico στο Φάιναλ Φορ! Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει το εισιτήριο απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Όλοι πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να προκριθεί να συνεχίσει τη σπουδαία χρονιά. Ελπίζουμε να δούμε ένα Clásico στα ημιτελικά! Θα ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι για το μπάσκετ και σίγουρα θα εξασφάλιζε την παρουσία μια ομάδας του ισπανικου πρωταθλήματος στον τελικό».

Σχετικά άρθρα