Ματσιούλις: «Μας έθιξαν τον εγωισμό!»

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στο δεύτερο ματς από την ΤΣΣΚΑ ένιωσε προσβεβλημένος, όπως τόνισε ο Γιόνας Ματσιούλις και όλοι υποσχέθηκαν να αλλάξουν την κατάσταση και το έκαναν παίρνοντας τη νίκη στο τρίτο ματς και μειώνοντας τη σειρά σε 2-1.

«Στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε κακή εικόνα. Δεν θίχτηκε μόνο ο εγωισμός της ομάδας, αλλά ο εγωισμός καθενός από εμάς. Νιώσαμε προσβεβλημένοι και έπρεπε να δείξουμε σε αυτό το ματς καλή εικόνα. Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει… πλάκα μαζί μας», είπε αρχικά ο Λιθουανός και πρόσθεσε για τον αγώνα που ακολουθεί:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ δεν θα τα παρατήσει, δεν θέλει να πάει στη Μόσχα για πέμπτο ματς καθώς ξέρει ότι εκεί όλα μπορούν να συμβούν. Παίζουμε στην έδρας μας, νομίζω έχουμε μεγαλύτερο ροτέισον και πρέπει να νικήσουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να πάμε στο Φάιναλ φορ».

Όσο για την άμυνα των «πράσινων»; «Ήταν το κλειδί για τη νίκη. Αυτό είναι η δύναμή μας, το ατού μας. Δείξαμε απόψε πως μπορούμε να παίξουμε άμυνα και αυτό το… όπλο πρέπει να το χρησιμοποιούμε πιο συχνά».

Σχετικά άρθρα