«Τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν»!

Το πάθος και η αποφασιστικότητα των παικτών έδωσαν την νίκη στον Παναθηναϊκό στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, συνεργάτη του Φραγκίσκου Αλβέρτη στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων».
«Ενδεικτική για εμάς ήταν η χθεσινή προπόνηση», είπε αρχικά ο Μανωλόπουλος και εξήγησε ότι: «Ήταν μια από τις καλύτερες που έχουμε κάνει φέτος, οι παίκτες έδειξαν πάθος και αποφασιστικότητα για τη νίκη».
«Ήμασταν μια πραγματική ομάδα σήμερα», τόνισε ο συνεργάτης του Αλβέρτη και σημείωσε: «Όλοι συμμετείχαν. Ο κόσμος μας έδωσε φοβερή ενέργεια και κουράγιο, ειδικά κάποιες στιγμές που η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε να γυρίσει το ματς. Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε, είχαμε 13 επιθετικά ριμπάουντ έναντι 7 της ΤΣΣΚΑ. Επιθετικά δεν ήμασταν πολύ καλοί, όμως παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει καταπληκτική άμυνα με σκληρά κορμιά. Θέλουμε βελτίωση και πάλι αύριο στην προπόνηση αυτό θα κάνουμε».
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους παίκτες, έδωσαν ότι είχαν και ήταν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα», εξήγησε ο Μανωλόπουλος. «Κάποια πράγματα που θέλαμε τα κάναμε, κάποια δεν χρειάστηκαν, οπότε τα κρατάμε για αργότερα».
«Δεν έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε», σχολίασε ο συνεργάτης του Αλβέρτη για την σημερινή νίκη και εξήγησε ότι: «Πρέπει να χαρούμε απόψε και αύριο στην προπόνηση να δούμε τα λάθη μας και όσα κάναμε σωστά, για να πάμε στο επόμενο ματς για τη νίκη».

Σχετικά άρθρα