Στεφανίδης: «Ο Άρης έχει ανάγκη από έσοδα»

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτης Στεφανίδης, τόνισε σε συνέντευξή του τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου και ξεκαθάρισε πως το θέμα της Β ή της Γ Εθνικής θα πρέπει να εξεταστεί διεξοδικά. 
Οι δηλώσεις του στο GOAL:
«Μια πρώτη διαπίστωση που έγινε από το νέο συμβούλιο είναι πως το οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα είναι πολύ μεγάλο, υπάρχει έλλειψη ρευστότητας κι αυτή τη στιγμή δεν περιμένουμε έσοδα από πουθενά. Υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν μέσα στον επόμενο μήνα. Αυτή η διοίκηση θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις με στόχο να γίνει ένα νέο ξεκίνημα. Σε κάθε περίπτωση βέβαια ο κόσμος είναι αυτός που πρέπει να αποφασίσει. Θα πάμε σε γενική συνέλευση, εκεί θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τον σύλλογο» επεσήμανε αρχικά.
Επίσης, συμπλήρωσε: «Η ομάδα έχει ανάγκη από έσοδα, από οικονομική ενίσχυση. Θα θέσουμε στο σώμα της συνέλευσης αυτή την παράμετρο. Το θέμα της Β’ ή της Γ’ Εθνικής επίσης χρήζει προσεκτικής ανάλυσης. Η ΑΕΚ πήγε στη Γ’ Εθνική όμως είχε την τύχη να διαθέτει έναν εκκαθαριστή, τον κ. Δημητρέλο. Σε εμάς ποιος θα μπει; Στην ΑΕΚ έγινε νέα ΠΑΕ;».
Κλείνοντας ανέφερε: «Το θέμα του επενδυτή είναι βασικό, αυτή τη στιγμή όμως προέχουν άλλα πράγματα. Θέλουμε να δούμε και τις διαθέσεις των μελών μας στη γενική συνέλευση. Για να παρθεί μια απόφαση πρέπει να υπάρχει υπεύθυνη, ξεκάθαρη και σωστή ενημέρωση προς όλους. Αυτά φυσικά είναι θέματα που θα δούμε αφού ξεπεραστεί το ζήτημα των νομικών ενεργειών του κ. Σκόρδα».

Σχετικά άρθρα