Τους πιστεύει ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ έχει μιλήσει κατά καιρούς με εγκωμιαστικά λόγια για την πορεία που είχαν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του, οι οποίοι αγωνίστηκαν δανεικοί σε άλλους συλλόγους.

Ο Ισπανός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις δυνατότητες του Ανδρέα Μπουχαλάκη και του Δημήτρη Διαμαντάκου κάτι που έχει τονίσει δημοσίως σε δηλώσεις του όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε με τον Εργοτέλη, ενώ ο προπονητής της ομάδας όπως και όλοι στον Ολυμπιακό θεωρούν τον Δημήτρη Κολοβό ως το πιο έτοιμο παίκτη της γενιάς του και ικανό να βοηθήσει άμεσα.

Αυτοί οι παίκτες, όπως και οι Βλαχοδήμος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης που είναι ήδη στο Ρέντη, αλλά ενδεχομένως και κάποιοι ακόμα από τους παίκτες που ανήκουν στο ερυθρόλευκο δυναμικό και είχαν παραχωρηθεί σε άλλες ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία τόσο στα προσεχή φιλικά όσο και στην προετοιμασία του καλοκαιριού να αποδείξουν στον Μίτσελ ότι μπορεί να τους υπολογίζει για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Εν τω μεταξύ τα μεταγραφικά σενάρια ήδη έχουν αρχίσει να φουντώνουν. Πολλά είναι τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού σχετικά με τον Ματιέ Βαλμπουενά της Μαρσέιγ και τον Μίρκο Βούτσινιτς της Γιουβέντους. Και σιγά σιγά θα υπάρξουν πιο προχωρημένες επαφές για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, καθώς αυτές τις μέρες θα γίνει το ραντεβού Μαρινάκη-Μίτσελ και θα μπουν όλα τα θέματα σε σειρά για τη νέα σεζόν.

Στην Ισπανία γράφουν ότι ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα στη συμφωνία με την Βιγιαρεάλ για επιστροφή του Πέρες σε περίπτωση τραυματισμού του.

Σχετικά άρθρα