Η Αργυρώ σου προτείνει τι να κάνεις τα αυγά από το Πάσχα!

22 Απριλίου 2014
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τ’ αβγά και τα ψιλοκόβουμε. Τα βάζουμε σε βαθιά σαλατιέρα. Προσθέτουμε το σέλερι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα καρότα χοντροτριμμένα. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, αλατίζουμε και τρίβουμε μπόλικο πιπέρι. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το ξίδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε άνηθο, μαϊντανό σχοινόπρασο, πιπεριά, τα αγγουράκια και τη μαγιονέζα. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να ενωθούν όλα τα υλικά.


  • Για την σαλάτα
  • 12 αβγά βρασμένα (πασχαλινά)
  • 4 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε μικρά καρέ
  • 1 ματσάκι τρυφερά φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους
  • 2 καρότα ωμά, τριμμένα σε χοντρό τρίφτη
  • 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • 2 φλ. μαγιονέζα σπιτική ή εμπορίου
  • 2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • μπόλικο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 -3 κ.σ. ξίδι από κρασί
  • 4-5 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ