Στο Πειθαρχικό όσοι καθηγητές δεν πάνε αύριο στα σχολεία

22 Απριλίου 2014

Σε πειθαρχικό έλεγχο θα υποβληθούν όσοι καθηγητές επιλέξουν να απουσιάσουν αδικαιολόγητα από τα μαθήματα της αναπλήρωσης των χαμένων ωρών διδασκαλίας από τις καταλήψεις, που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες τρεις ημέρες. Αυτό διευκρίνισε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Συμεών Κεδίκογλου, μιλώντας στην εκπομπή του STAR Live U .

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κεδίκογλου επισήμανε ότι εξεδόθη ένα προεδρικό διάταγμα, το Νοέμβριο, που λέει ότι, όσες ημέρες καταλήψεων γίνουν, αυτές θα αναπληρώνονται από τις διακοπές του Πάσχα και, αν χρειαστεί, στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Την ίδια ώρα, η ΟΛΜΕ απαντά με τρίωρες στάσεις εργασίας στις 23, 24 και 25 Απριλίου, στην αναπλήρωση των χαμένων ωρών διδασκαλίας.

Σχολιάζοντας την στάση της ΟΛΜΕ ο κ.Κεδίκογλου  έστρεψε τα βέλη του στον πρόεδρο της, Θέμη Κοτσιφάκη. «Ποια η αξιοπιστία της ΟΛΜΕ; Ο κ. Κοτσιφάκης με δικαιώνει ουσιαστικά, όταν την επαναστατική γυμναστική στην αρχή της χρονιάς με τις καταλήψεις, την εξαργυρώνει και είναι αυτή τη στιγμή υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: www.madata.gr 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ