Παράταση στα εισιτήρια με ΤΣΣΚΑ

Η διάθεση των εισιτηρίων για την “μάχη” της Τετάρτης άρχισε από το πρωί της Τρίτης ωστόσο, λόγω της αυξημένης ζήτησης που παρουσιάζουν τα εισιτήρια, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως τα εκδοτήρια στο “Απόστολος Νικολαΐδης” θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 9 το βράδυ.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ
“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για την τέταρτη αναμέτρηση της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας  (23/4, 19:30), τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης” θα παραμείνουν σήμερα (22/4) ανοιχτά ως τις 9 μ.μ.
Αύριο (23/4), τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης” θα λειτουργήσουν από τις 9 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ., ενώ εφόσον μείνουν εισιτήρια, αυτά θα συνεχίσουν να πωλούνται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 3:30 μ.μ. μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.
Παράλληλα, οι φίλοι των πράσινων μπορούν προμηθεύονται τα εισιτήρια τους και από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8 π.μ. – 11 μ.μ.) και Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο”.

Σχετικά άρθρα