Φτιάχνει το μέλλον του

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για τη μάχη τροπαίου του Σαββάτου, η διοίκηση της ομάδας προγραμματίζει για το μέλλον.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε σύσκεψη με τον Νίκο Νταμπίζα, τον Γιάννη Σαμαρά και τον Δημήτρη Σαραβάκο με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις ανάγκες της ακαδημίας του Τριφυλλιού. Ως γνωστόν μετά την περσινή μετακόμιση από το προπονητικό κέντρο της Παιανίας στο Κορωπί, υπήρξε σοβαρό ζήτημα και με τη φιλοξενία των παιδιών της ακαδημίας –λόγω του περιορισμένου αριθμού κλινών στο «Απήλιον»- αλλά και με την προπόνηση των νεαρών –τα γήπεδα δεν επαρκούσαν για να απλωθεί σωστά το οργανόγραμμα-.

Μετά τη σύσκεψη αποφασίστηκε να ξεκινήσουν έργα επέκτασης του προπονητικού στο οικόπεδο που είναι δίπλα στο ήδη υπάρχον και είχε συμπεριληφθεί στη συμφωνία Αλαφούζου – Τσακίρη για το «Απήλιον». Τα έργα θα αρχίσουν μέσα με τέλη Μαΐου και θα περιλαμβάνουν την κατασκευή τριών γηπέδων, κανονικού και 8Χ8 ενώ θα γίνει επέκταση των ξενώνων. Ο προγραμματισμός είναι να τελειώσουν τα έργα μέχρι 15 Ιουλίου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όλα δείχνουν να μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα και σιγά – σιγά να παίρνουν τη σειρά τους.

Σχετικά άρθρα