Μπισκοτογλυκό της στιγμής με Πασχαλινά κουλουράκια

23 Απριλίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

125 γραμμάρια περίπου Πασχαλινά κουλουράκια
300ml κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά χτυπημένη σε σαντιγί
90 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα

 

 

 

Εκτέλεση

Στο μπλέντερ θρυμματίζετε τα κουλουράκια μέχρι να γίνουν σκόνη και αφήνετε στην άκρη.
Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει μια σφικτή σαντιγί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και διπλώνουμε με μια σπάτουλα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Βάζουμε σε κάθε μπολάκι λίγο από τα τριμμένα κουλουράκια, από πάνω την κρέμα και επαναλαμβάνουμε μέχρι να γεμίσουμε όλα τα μπολ. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες και σερβίρουμε. Αλλά αν το μείγμα είναι παγωμένο μπορούμε να το σερβίρουμε αμέσως.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ