Χαμός σε Τούμπα και Λεωφόρο (pics)

Πρωινό ξύπνημα για οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ που από πολύ νωρίς έσπευσαν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον τελικό του Σαββάτου.
Στην Τούμπα από τα χαράματα άρχισαν να συγκεντρώνονται οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Εκατοντάδες οπαδοί βρίσκονται στα εκδοτήρια, κάποιοι από τις 6 το πρωί, για να μπορέσουν να αποκτήσουν το πολυπόθητο εισητήριο για τον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.
Απίστευτες ουρές έχουν σχηματιστεί και έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου από το πρωί της Τετάρτης από οπαδούς του Παναθηναϊκού που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου.
Υπάρχουν δύο εκδοτήρια, ένα έξω από τη θύρα 4 και ένα έξω από τη θύρα 6. Οι δύο ουρές έχουν αρκετά μέτρα και ο ρυθμός προσέλευσης όσο περνούσε η ώρα αυξάνονταν. Ήταν τόσο εντυπωσιακός ο… χαμός που ανάγκασε μέχρι και τον Γιάννη Αλαφούζο να «ανεβάσει» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (απ’ όπου και η φωτογραφία) στιγμιότυπο με την ουρά μέτρων!

Τα εισιτήρια λογικά θα εξαντληθούν μέσα σε λίγες ώρες και πλέον θα αναμένονται νεότερα από τις προσπάθειες της ΠΑΕ να εξασφαλίσει 1.000 εισιτήρια επιπλέον.

Σχετικά άρθρα