Μαρκόπουλος: «Να μην επηρεαστούμε από την διακοπή»

O Σούλης Μαρκόπουλος ελπίζει η ομάδα του να μην δείξει επηρεασμένη από την διακοπή του πρωταθλήματος και ζήτησε προσήλωση στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ηλυσιακό.

«Επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα μετά από μία περίοδο χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα και αυτό είναι κάτι που πάντα δημιουργεί ένα προβληματισμό. Ελπίζουμε ότι με την δουλειά που κάναμε, δεν θα επηρεαστούμε αρνητικά. Ξεκινάμε με ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον Ηλυσιακό που παίζει το τελευταίο του χαρτί και καίγεται για τη νίκη κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θέλει προσήλωση και αφοσίωση σε αυτά που έχουμε πει και σωστές αντιδράσεις μέσα στο γήπεδο και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι», είναι τα όσα ανέφερε ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (24/04, 18:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Από την πλευρά των παικτών, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τόνισε πως «γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θέλει πολύ η ομάδα του Ηλυσιακού και προφανώς θα μπουν δυνατά από την αρχή. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από την αρχή του αγώνα και να αντιδράσουμε σωστά στην πίεση που θα δεχθούμε. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα, αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα. Θέλουμε τη νίκη, θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και να μπούμε με καλό ρυθμό στα πλέι οφ. Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι ένα θέμα, αλλά πιστεύω ότι δουλέψαμε καλά όλες αυτές τις ημέρες και δεν θα μας επηρεάσει».

Σχετικά άρθρα