Σφαιρόπουλος: «Να βρούμε γρήγορα καλό ρυθμό»

Με νίκη θέλει να ολοκληρώσει αύριο (24/4, 6 μ.μ.) τις εντός έδρας αναμετρήσεις του για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος, που υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α1.

«Επιστρέφουμε μετά από μεγάλη διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και το ζητούμενο είναι να βρεθούμε γρήγορα σε καλό ρυθμό», σχολίασε για την αυριανή συνάντηση ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, προπονητής του «Ιστορικού», και επισήμανε: «Το κύριο μέλημα μας τις τελευταίες ημέρες ήταν να δουλέψουμε στον ρυθμό για ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και έχει πετύχει 5 νίκες στους έξι εκτός έδρας αγώνες του. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια που θα κάνουμε, ώστε να δείξουμε στο γήπεδο στοιχεία που δουλέψαμε για αυτό το ματς».

«Θέλουμε τον κόσμο και πάλι κοντά μας, να μας συμπαρασταθεί για να κλείσουμε με επιτυχία τις εντός έδρας αναμετρήσεις μας για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος», τόνισε ο Σφαιρόπουλος .

«Είναι ένας δύσκολος αγώνας και ένα δυνατό τεστ εν όψει των πλέι οφ, στα οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα», παρατήρησε ο Χρήστος Σαλούστρος, ο 24χρόνος φόργουορντ των «κυανέρυθρων» και υπογράμμισε: «Εμείς θέλουμε να μπούμε από την αρχή του ματς δυνατά, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40’ και να δείξουμε το καλό πρόσωπο μας εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Εάν εφαρμόσουμε ότι έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις η έκβαση του αγώνα θα εξαρτηθεί από εμάς. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ωραίο για να το παρακολουθήσει ο κόσμος».

Σχετικά άρθρα