Γιαπλές: «Ό,τι είναι δυνατό για να πάρουμε τη νίκη»

Ο Ικαρος σε ένα ματς ζωής και θανάτου για την σωτηρία του  θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής  και ο Θανάσης Γιαπλές τόνισε ότι οι παίκτες του θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να φτάσουν στην επικράτηση. 

«Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έκανε κακό, καθώς αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στη διάρκεια της. Φυσικά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τα αφήσουμε στην άκρη και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε το ματς με τον Κολοσσό. Πρώτον για να διατηρήσουμε τις λιγοστές ελπίδες παραμονής και δεύτερον για να προσφέρουμε λίγη χαρά στον κόσμο της Χαλκίδας, ο οποίος καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν έχει συμπαρασταθεί με μοναδικό τρόπο στον Ίκαρο», ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ικάρου, Θανάσης Γιαπλές για την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στον Κόλοσσο (24/04,18:00). Ο Ικάρος για να παραμείνει ζωντανός στην μάχη της παραμονής πρέπει να νικήσει τον Κολοσσό και πάραλληλα ο ΚΑΟΔ να φτάσει στην επικράτηση απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Σπανός τόνισε πως: «είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να αποχαιρετήσουμε τον καταπληκτικό κόσμο της Χαλκίδας με μια νίκη. Ο Κολοσσός είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, όπως έχει δείξει καθ’ ‘ολη τη διάρκεια της περιόδου και εμείς θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας μέσα από την άμυνα για να κερδίσουμε το ματς.

Σχετικά άρθρα