Ιδιαίτερα μαθήματα εξουδετέρωσης αντιπάλου

Ένα από τα πλέον δυνατά σημεία του προπονητικού τιμ του Παναθηναϊκού είναι το «διάβασμα» του αντιπάλου. Κάτι το οποίο ασφαλώς αντανακλά στην ομάδα.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε ήδη τα ιδιαίτερα μαθήματα στους ποδοσφαιριστές του σχετικά με τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ ώστε να εξουδετερώσουν όλα τα ατού του αντιπάλου τους στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Αναστασίου συνέστησε προσοχή στις στημένες φάσεις του ΠΑΟΚ παρά την απουσία των Αθανασιάδη, Κατσουράνη, καθώς όπως τόνισε υπάρχουν οι Βίτορ, Ινσαουράλδε. Επίσης υποστήριξε ότι οι διαγώνιες κινήσεις των ακραίων του ΠΑΟΚ πρέπει να «κοπούν» από τους Πράσινους. Ειδικά αυτές του Στοχ έδειξε να προβληματίζουν τον Αναστασίου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε συζήτηση στους παίκτες του για την πιθανή ενδεκάδα του Δικεφάλου στο παιχνίδι, αναλύοντας έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές που θα βρουν απέναντί τους οι Πράσινοι.

Τα ιδιαίτερα του Αναστασίου λογικά θα συνεχιστούν το προσεχές διήμερο, ενώ σιγά – σιγά θα πρέπει να ξετυλίξει το κουβάρι της ενδεκάδας για το ματς. Εκεί όπου φαίνεται να υπάρχουν ερωτηματικά. Έχει κάνει κάποιες δοκιμές στην άμυνα ψάχνοντας μεταξύ των Μέντες, Κουτρουμπή τον παρτενέρ του Σίλντενφελντ. Επίσης έχει μοιράσει το χρόνο με Πέτριτς και Καρέλη, ενώ δείχνει να μην έχει αποφασίσει ακόμα εάν ο Πράνιτς θα πάρει ρόλο αμυντικού μέσου.

Σχετικά άρθρα