Η κοινή επιθυμία για Γκαλίτσιο – Παναθηναϊκό και τα χρήματα

24 Απριλίου 2014

Το όνομα του Γιώργου Γκαλίτσιου απασχολεί μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό. Όχι στο βαθμό της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή της βελγικής Λόκερεν –όπως αναφέρθηκε σε μερίδα ΜΜΕ- αλλά σίγουρα στο επίπεδο να είναι ψηλά στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα.

Ο Νταμπίζας έχει άριστη γνώμη για τον Γκαλίτσιο από την εποχή ακόμα που υπήρξαν συμπαίκτες στη Λάρισα. Μάλιστα οι δυο τους κράτησαν επαφή με αποτέλεσμα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού να έχει παρακολουθήσει στενά την πορεία του Γκαλίτσιου στη Λόκερεν. Οι δυο τους έχουν μιλήσει προ ημερών για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στον Παναθηναϊκό, με τον Γκαλίτσιο να δείχνει θετική διάθεση.

Στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού υπάρχουν πέντε περιπτώσεις δεξιών μπακ που ενδιαφέρουν. Ο Ροντρίγκο Γκάλο της Μπράγκα που έπαιξε δανεικός στον Παναιτωλικό και ο Γκαλίτσιος είναι στα τοπ. Υπάρχει ένα κοινό πρόβλημα και με τους δύο για τον Παναθηναϊκό: δεν είναι ελεύθεροι.

Η Μπράγκα ζητάει για τον Γκάλο 400.000 ευρώ και μάλιστα προκαταβολικά. Η Λόκερεν για τον Γκαλίτσιο θέλει τα διπλάσια. Ο Παναθηναϊκός έχει τη συγκατάθεση και των δύο ποδοσφαιριστών αλλά πρέπει να τα βρει με τις ομάδες. Προτίμηση υπάρχει στον Γκαλίτσιο λόγω και της καταγωγής του αλλά και της πιο διαλλακτικής στάσης των Βέλγων αφού το συμβόλαιο του Γκαλίτσιου λήγει σε ένα χρόνο. Μετά τον τελικό του Κυπέλλου αναμένεται να γίνουν διαπραγματεύσεις με τους Βέλγους.

Πάντως ο Γκαλίτσιος μίλησε σε βέλγικο σάιτ για το μέλλον του. «Αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφέρομαι για τις κλήσεις περί της ανανέωσης του συμβολαίου μου ή από ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, μένουν πέντε ματς και είμαι συγκεντρωμένος σ' αυτά. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, να μαζέψουμε όσους πόντους γίνεται, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο», είπε στο «voetbalnieuws.be» ο Γκαλίτσιος και πρόσθεσε: «Μόλις τελειώσουν τα play off, τότε υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για τα άλλα και να σκεφτώ κάποια πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος στο Βέλγιο, απολαμβάνω το παιχνίδι. Όταν βλέπω ελληνικές σημαίες στο γήπεδο, νιώθω σαν το σπίτι μου, σαν την χώρα μου, μου δίνει δύναμη, αγαπώ το ρόλο που έχω στην ομάδα».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ