Ζωντανοί Ικαροι, Ηλυσιακός, χαμός στην ούρα! (πανόραμα)

Χαμός στη μάχη της παραμονής… Ο Ικαρος νίκησε τον Κολοσσό, ο Ηλυσιακός τον ΠΑΟΚ στο νήμα και ο Πανελευσινιακός έχασε στην Δράμα, με αποτέλεσμα οι τρεις ομάδες που παλεύουν να είναι ισόβαθμοι με 32 βαθμούς.

Ο Ικαρος σε ένα εξαιρετικά ανοιχτό ματς επικράτησε του Κολοσσού με 96-88 και σε συνδυασμό με την ήττα του Πανελευσινιακού έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής.

Το ίδιο δώρο, την ήττα της Ελευσίνας, εκμεταλλεύτηκε και ο Ηλυσιακός που έστω και στο νήμα και χάρη στις τρεις βολές του Κόρντεϊ Πίγκραμ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 78-77! Η Ελευσίνα έκανε την ζωή της πιο δύσκολη, μιας και ηττήθηκε από τον ΚΑΟΔ με 81-68, με τους Δραμινούς να εξασφαλίζουν την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Τι γίνεται τώρα;; Ελευσίνα, Ικαρος και Ηλυσιακός έχουν από 32 βαθμούς, με την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα να έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Επομένως για να υποβιβαστεί η Ελευσίνα πρέπει να χάσει από την Νέα Κηφισιά στην τελευταία αγωνιστική και να νικήσουν τόσο ο Ηλυσιακός το Ρέθυμνο και ο Ικάρος τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό το σενάριο, η Ελευσίνα θα υποβιβαστεί και μαζί και ο Ικαρος, μιας και ο Ηλυσιακός έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία κόντρα στην ομάδα της Χαλκίδας.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:
Τετάρτη 24 Απριλίου
Πανιώνιος – Απόλλωνας Πάτρας 79-47
ΚΑΟΔ – Πανελευσινιακός 81-68
Ηλυσιακός – ΠΑΟΚ 78-77
Άρης – Τρίκαλα 88-57
Ίκαρος – Κολοσσός Ρόδου 96-88
Δευτέρα 29 Απριλίου
17:00 Νέα Κηφισιά – Ολυμπιακός (NS1)
19:15 Παναθηναϊκός – Ρέθυμνο (ΔΤ)

Τελευταία αγωνιστική (26η):
Σάββατο 3 Μαΐου
Πανελευσιανιακός – Νέα Κηφισιά
Απόλλωνας Πάτρας – Παναθηναϊκός
Τρίκαλα – ΚΑΟΔ
ΠΑΟΚ – Ίκαρος
Ρέθυμνο – Ηλυσιακός
Κολοσσός Ρόδου – Άρης
Ολυμπιακός – Πανιώνιος

Σχετικά άρθρα