Ηλυσιακός: «Αναίτια επίθεση της αστυνομίας»

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον ΠΑΟΚ σημαδεύτηκε από την επίθεση που δέχθηκαν οι φίλαθλοι των γηπεδούχων από τις αστυνομικές δυνάμεις, με την ΚΑΕ και τον πρόεδρο της, Παντέλη Γαμπιεράκη να κάνουν λόγο για αναίτια επίθεση.
Η ΚΑΕ Ηλυσιακός, εξέδωσε αμέσως ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, και τονίζει ότι οι οπαδοί των γηπεδούχων δέχθηκαν αναίτια επίθεση και κάλεσε τους αρμόδιους να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους υπεύθυνους.
Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού:
«H KAE HΛΥΣΙΑΚΟΣ και προσωπικά ο πρόεδρος, Παντελής Γαμπιεράκης, εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την ΑΝΑΙΤΙΑ επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων στους φιλάθλους της ομάδας μας, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Καλούμε δε, τους αρμόδιους, να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΚΑΕ, θέλει να συγχαρεί από καρδιάς το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη τους επί του ΠΑΟΚ, με την οποία απέδειξαν ότι ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ μας είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!
Θα δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους…
ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ»

Σχετικά άρθρα