Κουταλιανός: «Θανάση παίξτε το τελευταίο σας χαρτί…»

Ο Κολοσσός ηττήθηκε από τον Ίκαρο, αλλά ο Μιχάλης Κουταλιανός μετά το ξέσπασμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη δεν θέλησε να μιλήσει για το ματς, αλλά ευχήθηκε στους παίκτες του Ικάρου να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί και να κάνουν κουράγιο.

Ο Μιχάλης Κουταλιανός, μιλήσε λίγο για την ήττα του Κολοσσού καθώς εκείνο που μέτρησε περισσότερο για τον κόουτς των Ροδιτών, ήταν να δείξει με τον τρόπο του  ότι συμπαραστέκεται στον Ίκαρο!

«Χρόνια πολλά! Τώρα για το παιχνίδι μικρή σημασία έχει μετά τη συνέντευξη τύπου του Γιάννη Γκαγκαλούδη, αυτό θα περάσει στην ιστορία. Προέχουν άλλα πράγματα για τη Χαλκίδα. Για εμάς, ενώ δεν είχαμε θέματα προπόνησης ή οτιδήποτε άλλο. Λογικό που βγήκαμε εκτός ρυθμού δεν είχαμε κανένα φιλικό να παίξουμε μετά προηγούμενο παιχνίδι με τον Ίκαρο Χαλκίδας. Περιμέναμε λίγο αυτή την εικόνα, στην αρχή κυρίως. Αλλά ακούω ότι γίνονται και χειρότερα. Εδώ δεν κάνουν προπόνηση οι άνθρωποι. Εμείς τουλάχιστον από αυτό το κομμάτι ήμασταν εντάξει τουλάχιστον. Δυστυχώς δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα θέλαμε στη συνέχεια του ματς. Παραμένει ένα ακόμα παιχνίδι και ελπίζω, για την δική μου ομάδα λέω, να φανούμε τουλάχιστον σκληρότεροι σε αυτό το κομμάτι του ματς με τον Άρη και βεβαίως να λαμβάνω πλήρως την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα. Πλήρως. Τα επόμενα θα τα δούμε στην προπόνηση.

Καλή συνέχεια εδώ σε όλους. Στους μεν και στου δε που είπε ο Γιάννης, στο φίλο μου Θανάση που είναι διπλά, επειδή είναι και από την Χαλκίδα. Τι να πω; Παίξτε το τελευταίο παιχνίδι Θανάση, το τελευταίο χαρτί όσες πιθανότητες έχετε σας το εύχομαι ολόψυχα και καλή δύναμη και κουράγιο στους παίχτες της Χαλκίδας».

Σχετικά άρθρα