«Αυτό τον στόχο είχα βάλει από τότε που ήρθα»

Ιστορική χαρακτήρισε ο Νέναντ Μάρκοβιτς την σημερινή νίκη του ΚΑΟΔ και επισήμανε πως από μόνη της η πρόκριση στα πλέι οφ κάνει την σεζόν επιτυχημένη για την ομάδα του.

«Είναι μια ιστορική νίκη η σημερινή γιατί μας βάζει στα πλέι οφ για πρώτη φορά», δήλωσε ο «Νένο» μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδας της Δράμας επί του Πανελευσινιακού για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. «Αυτό το γεγονός από μόνο του κάνει τη χρονιά πετυχημένη», τόνισε ο προπονητής του ΚΑΟΔ και εξήγησε πως: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος σήμερα, γιατί αυτόν τον στόχο τον είχα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΚΑΟΔ. Πέρσι τον χάσαμε στις λεπτομέρειες, φέτος όμως τον πετύχαμε. Πλέον κοιτάμε το ματς με τα Τρίκαλα, στο οποίο θέλουμε τη νίκη για να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία».

«Θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα για να πάμε στα πλέι οφ», εξομολογήθηκε ο Λάζεριτς Τζόουνς, ο κορυφαίος της ομάδας της Δράμας στην σημερινή νίκη και εξήγησε ότι: «Είναι κάτι που το θέλαμε για να δώσουμε χαρά πρώτα στους εαυτούς μας και μετά στη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και φυσικά τον κόσμο μας. Τα καταφέραμε και τώρα μπροστά μας έχουμε την πρόκληση των πλέι οφ». «Ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, όπως λένε και στην πατρίδα μου και εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί στους επόμενους αγώνες», επισήμανε ο 24χρόνος Αμερικανός γκαρντ του ΚΑΟΔ.

Σχετικά άρθρα