«Έχουμε παίκτες για να πάρουμε την Ευρωλίγκα»!

«Η δουλειά μας, δεν έχει τελειώσει εδώ», τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου μετά την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στο Φάιναλ Φορ του Μιλάνου (16 και 18/5) και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκας από τους «Μπλαουγκράνα».

Εάν η Μπαρτσελόνα κατακτήσει τον τίτλο, ο 24χρόνος διεθνής φόργουορντ θα γίνει ο πρώτος Έλληνας παίκτης, που θα έχει στην… συλλογή τρία συνεχόμενα τρόπαια Ευρωλίγκας.

«Νιώθω τυχερός που θα είμαι στο Φάιναλ Φορ με την Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο Παπανικολάου και τόνισε: «Η συμμετοχή στο Φάιναλ Φορ δεν είναι αρκετή για την Μπαρτσελόνα. Δεν έχει τελειώσει η δουλειά μας εδώ.  Πρέπει να πάμε εκεί και να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Αν θέλεις να κατακτήσεις την Ευρωλίγκα τότε θα πρέπει να είσαι ο καλύτερος».

«Αυτή η ομάδα έχει παίκτες για να κατακτήσει το τρόπαιο», είναι η πεποίθηση του 24χρόνου φόργουορντ των «Μπλαουγκράνα», ο οποίος εξήγησε: «Έχουμε σκόρερ, ριμπάουντερ, και εξαιρετικούς αμυντικούς, δηλαδή, ότι χρειάζεται η ομάδα».

Σχετικά άρθρα