Μοσχαράκι με μελιτζάνες και φασόλια, απο τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

<p><span>Υλικά: 1000γρ. μοσχάρι χωρίς κόκκαλο 2 μελιτζάνες φλάσκες, μέτριες 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδου 2 πιπεριές πράσινες 4 ντομάτες κομμένες σε τέταρτα 240 γρ. φασόλια βρασμένα 1 κ.γ. πάπρικα 60 ml. ελαιόλαδο 120 ml λευκό κρασί 1/2 ματσάκι μαϊντανό Αλάτι κατά βούληση Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση</span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span>Εκτέλεση: Κόβετε τις μελιτζάνες κατά μήκος σε τέταρτα και κάθε τέταρτο σε λεπτές φέτες. Τις αφήνετε για λίγη ώρα σε αλατισμένο νερό, τις στραγγίζετε και τις τηγανίζετε σε ηλιέλαιο. Τις αφήνετε να στραγγίσουν σε χαρτί κουζίνας μέχρι να τις προσθέσετε στο φαγητό. Κόβετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και τα σοτάρετε με το σκόρδο στο ελαιόλαδο. Κόβετε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια και τα ρίχνετε στη κατσαρόλα. Ανακατεύετε για να σοταριστεί το κρέας από όλες τις πλευρές και σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και 1 φλιτζάνι νερό. </span><br /><br /><br /><span>Πηγή: www.in2life.gr</span></p>

Σχετικά άρθρα