Νότης Σφακιανάκης: Τι απαντά για την δέσμευση χρημάτων;

25 Απριλίου 2014

Όπως έγινε γνωστό η Εφορία έχει κατασχέσει 26.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του Νότη Σφακιανάκη και μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα προβεί και σε κατάσχεση επιπλέον.

Ο γνωστός τραγουδιστής όπως ήταν φυσικό έγινε έξαλλος με την δέσμευση των χρημάτων του. Ωστόσο ο λογιστής του, Νίκος Κιλιμάτος δήλωσε: «Παίζουμε ένα θέατρο του παραλόγου, ειδικά με έναν φορολογούμενο Έλληνα ο οποίος καταβάλλει φόρους πάρα πολύ μεγάλους διότι δηλώνει αυτά που πρέπει να δηλώσει».

Ο Νότης Σφακιανάκης, δεν μπορεί να το δεχτεί και ανέθεσε στον λογιστή του, να καταθέσει δήλωση αντίθεσης προς την δέσμευση χρημάτων. Η δήλωση αυτή, είναι ένα έγγραφο, όπου ο τραγουδιστής, κάνει γνωστή στην Εφορία την άρνησή του, να πληρώνει έκτακτους φόρους, αλλά καταβάλει το ποσό κανονικά στους τακτικούς φόρους.

Ο Νότης είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Το να βάζει κάποιος το χέρι του στην τσέπη σου χωρίς να το δικαιούται, πρέπει να του κόψεις το χέρι. Τώρα, με αναγκάζουν να τρέξω νομικά κατά του Κράτους της πλάκας, κατά όποιου έχει κάνει αυτή την καταχρηστική πράξη. Ε, δεν θα με ταλαιπωρήσουνε; Θα με ταλαιπωρήσουνε!».


Πηγή: www,madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Fernando Pessoa
Η Σκέψη της ημέρας
Fernando Pessoa